Examenbegeleiding

Groepstrainingen wiskunde A, wiskunde B, natuurkunde, scheikunde, economie of bedrijfseconomie voor havo en vwo 

Speciaal voor de examenleerlingen worden er groepstrainingen wiskunde A, wiskunde B, natuurkunde, scheikunde, economie en bedrijfseconomie gegeven voor havo en vwo. In deze training wordt in lessen van 90 minuten het volledige examenprogramma per domein besproken. De eerste week wordt een domein (of soms meerdere domeinen) theoretisch besproken, waarna je de lopende week eerst zelf aan de slag gaat met een aantal oefenopgaven. Deze oefenopgaven worden vervolgens nagekeken en door ons besproken in de eerstvolgende les. Alles wat nog niet helemaal duidelijk was of helemaal goed ging, wordt dan nogmaals uitgelegd en besproken. Zodat we na twee weken een domein kunnen afronden en door kunnen naar het volgende domein. Op deze manier komen alle domeinen aan bod. Omdat we alles per domein bespreken, is het ook mogelijk om later in te stromen. De trainingen worden namelijk doorlopend gegeven.

De trainingen worden gegeven op ons studiecentrum aan de Schubertlaan 7 in Doetinchem op een doordeweekse middag. Het is ook mogelijk om online deel te nemen, alhoewel de meeste leerlingen het meeste baat hebben bij fysieke lessen. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle domeinen voor de laatste herkansingsronde en voor het eindexamen zijn besproken. Dus je gaat optimaal voorbereid je examen in!

We bieden daarnaast ook een variant waarbij het accent deels op de vakinhoudelijke kant ligt, maar waarbij wij je daarnaast ook helpen met het plannen en organiseren van jouw werk en het bijbrengen van studievaardigheden als voorbereiding op de toetsweken en het examen. Je krijgt dan een middag intensieve studiebegeleiding, een dag vakinhoudelijke uitleg gecombineerd met studiebegeleiding en daarnaast is er nog een vragenmiddag met studiebegeleiding. 

De dagen en tijden worden nog afgestemd in overleg met jullie en  op basis van de aanvragen die we krijgen, dus die kan ik hier nog niet vermelden. Omdat we ook rekening moeten houden met de 1,5 m regel, willen we dit zorgvuldig organiseren. Zodra dit echt vaststaat, zet ik dit op de site.

Examenbegeleiding voor één vak

100 / maand
  • Groepstraining
  • Alles overzichtelijk per domein besproken

Examenbegeleiding voor twee vakken

200 175 / maand
  • Groepstraining
  • Alles overzichtelijk per domein besproken

Examenbegeleiding voor drie vakken

300 250 / maand
  • Groepstraining
  • Alles overzichtelijk per domein besproken

Examenbegeleiding intensief

250 / maand
  • Examenbegeleiding voor één vak
  • 3x intensieve studiebegeleiding per week
  • Extra vraagmogelijkheid vakinhoudelijk

Wil je je opgeven voor de examenbegeleiding? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!