Groepstrainingen

Groepstrainingen havo en vwo voor wiskunde A, wiskunde B, economie of bedrijfseconomie

Elke zaterdag worden er groepstrainingen gegeven in de vakken wiskunde A, wiskunde B, economie en bedrijfseconomie voor havo 4 en 5 en vwo 5 en 6. In deze trainingen wordt in 75 minuten de actuele stof uitgelegd en besproken en aan de hand van voorbeelden geoefend, zodat je een sterkere wiskundige of economische basis krijgt en je goed voorbereid de volgende toets  kunt gaan maken.

De trainingen worden gegeven op ons studiecentrum op de Schubertlaan 7 in Doetinchem. Het is uiteraard ook mogelijk om online deel te nemen, maar de meeste leerlingen hebben het meeste baat bij fysieke lessen.

De kosten voor deze groepstrainingen bedragen slechts 15,00 euro per keer. Je neemt de trainingen per 10 lessen af. We werken met een digitale strippenkaart. Deze strippenkaart is op naam en niet overdraagbaar. Uiteraard kun je met deze strippenkaart meerdere groepstrainingen volgen. Na elke les kun je jezelf opgeven voor een volgende training en uiteraard kun je dat gedurende de week ook per mail of per app doen. Het is wel belangrijk dat je je vooraf inschrijft. Het is voor ons om praktische redenen wel belangrijk dat wij van tevoren weten hoeveel leerlingen er bij een groepstraining aanwezig zijn.  

Als je gebruik wilt maken van de groepstrainingen, schrijf je dan in via onderstaand formulier. Wij zullen jouw aanvraag dan verwerken en contact met je opnemen om de nadere details door te nemen. Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

We hebben ons bij deze groepstrainingen in eerste instantie gefocust op de genoemde vakken, maar het is ook mogelijk om groepstrainingen voor de vakken scheikunde en natuurkunde te organiseren. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan vooral contact met ons op. We hanteren een minimum aantal deelnemers voor een groepstraining, maar we hebben alle kennis en kunde in huis om dit snel te kunnen organiseren!

De tijden worden nog afgestemd in overleg met jullie op basis van het aantal aanmeldingen.

Wil je graag groepstrainingen volgen? Vul dan onderstaand formulier in!