Ondersteuning voor scholen

Om scholen te helpen om de ontstane achterstanden als gevolg van corona weg te laten werken, kan gebruik gemaakt worden van ons ondersteuningsprogramma. Dit programma wordt doorons op uw school uitgevoerd.

Wat kunnen wij betekenen?

Door een intensieve samenwerking met Jeroen Pubben Huiswerkbegeleiding en Leer-Wijs,kunnen wij het volgende aanbieden.

Groepsbijles

Als leerlingen problemen hebben met een of meerdere vakken, kunnen wij in een tienweeks progrogramma de leerlingen eens per week in een klein groepje bijspijkeren. Ze krijgen dan vakinhoudelijke bijlessen, waarin alle stof nogmaals doorgenomen wordt en geoefend wordt. Daarnaast kan de leerling via Teams al zijn vragen stellen en zullen er voorafgaand aaneventuele toetsweken ook online vragenuurtjes worden ingebouwd om ze extra te ondersteunen.

Studiebegeleiding

De leerlingen krijgen tien weken lang, afhankelijk van de behoefte, twee, drie of vier keer per week begeleiding in het maken van het huiswerk, het maken van en het houden aan een=planning en worden studievaardigheden aangeleerd.

Zomer-, herfst- of lentescholen

In de gekozen periode wordt een leerling helemaal bijgespijkerd in een of meerdere schoolvakken. Een zomerschool duurt vier of vijf dagen en gedurende deze periode werkt de leerling alleen aan de vakken waarin hij achterstand heeft opgelopen. Daarnaast helpen we de leerlingen bij het verbeteren van hun studievaardigheden. Wanneer u interesse heeft in een of meerdere van deze pakketten, neem dan contact met ons op.

Afgelopen jaar hebben we op het Ulenhofcollege in Doetinchem de begeleiding succesvol verzorgd en leerlingen. We willen dit succes graag delen met u en onze methode op meerdere scholen toepassen.

Heeft u interesse in extra begeleiding? Of wilt u meer informatie?
Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.