Examentraining voor scholen

Speciaal voor scholen hebben we samen met Leer-Wijs een examentraining ontwikkeld. Deze training beslaat twee dagdelen, gehouden op verschillende dagen. In deze groepstraining bespreken we alle examenstof, laten we aan de hand van voorbeeldopdrachten zien hoe de leerling het beste opgaven kan aanpakken en gaan de leerlingen zelf oefenen met opgaven, die daarna helemaal worden afgepeld.

MAAR: na deze twee dagdelen stopt het natuurlijk niet. We geven de leerlingen de mogelijkheid om thuis een examen te maken, die we online op detailniveau nabespreken. Daarnaast is er een online Q & A en is er een aantal dagen voor het echte examen nog een online vragenuur waarin de laatste vragen worden gesteld. Daarin zijn wij uniek.

Bovendien is er de mogelijkheid om Examentraining Extra af te nemen. Daarbij geven wij een volledige examentraining en geven we per domein een extra training op school, om alle ins en outs helemaal door te nemen. Daarmee kunnen leerlingen die problemen hebben met een of meerdere domeinen extra ondersteunen om alsnog te kunnen scoren op het examen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere examentrainingen, neem dan contact met ons op. Dan kunnen we op basis van uw wensen en verwachtingen een mooi programma samenstellen.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Groepstraining waarin voldoende mogelijkheid is voor het stellen van vragen
  • Docenten op universitair niveau in het desbetreffende vakgebied met uitstekende didactische vaardigheden
  • Intensieve training is twee dagdelen met daarnaast nog extra online ondersteuning middels een Q&A en een online vragenuur
  • Extra service: thuis een proefexamen maken die online wordt nabesproken
  • Examentraining Extra: naast de examentraining ook een groepstraining per domein waarin alle stof vakinhoudelijk wordt doorgenomen
  • Lesmateriaal wordt geregeld
  • Examentrainingen volgens het TAP-principe: Teach: per domein wordt alle theorie besproken,  Apply: voorbeeldopdracht helemaal uitwerken en afpellen door de docent en Perform: zelfstandig opdrachten maken en nabespreken
  • Leren werken volgens het ABC-principe (analyse – berekenen – controleren)
Afgelopen jaar hebben we op het Ulenhofcollege in Doetinchem de examentrainingen succesvol verzorgd en leerlingen. We willen dit succes graag delen met u en onze methode op meerdere scholen toepassen. Wanneer we meerdere scholen uit een plaats of streek tegelijk kunnen bedienen, kunnen we als gevolg van deze schaalvergroting nog aantrekkelijkere tarieven hanteren.

Heeft u interesse in examentrainingen? Of wilt u meer informatie?
Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.