CCVX groepstrainingen

Heb je alle stof doorgenomen en kan je wat hulp gebruiken bij de voorbereiding op het komende CCVX voortentamen? Dan is onze groepstraining voortentamens echt iets voor jou!

Tijdens deze online training nemen we in vier lessen vier recente voortentamens door. Behalve dat je hiermee geweldig kan oefenen, is het ook een ideale manier om alle voortentamenstof nog een eens grondig door te nemen.

Deze CCVX groepstrainingen zijn enkel bedoeld voor iedereen die de stof al volledig heeft doorgenomen en kan niet als volledige snelcursus worden gezien. Daarvoor is de hoeveelheid stof gewoonweg te veel.

De trainingen vinden online plaats, waarbij mijn scherm als een smartboard functioneert. Alles wat tijdens de training op het scherm gebeurt krijg je na afloop als PDF bestand over de mail gestuurd. En er is volop mogelijkheid tot het stellen van vragen (net zoals in een echt klaslokaal). De trainingen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 10 personen en worden vlak voor een CCVX tentamenmoment gepland. Bovendien, omdat veel mensen die kiezen voor CCVX doordeweeks studeren of werken, vinden de trainingen in het weekend en /of de avonduren plaats.

Schrijf je hieronder in voor de voortentamentrainingen!